2013-01-15

Får lov att inse att min själ är brunmurrig.

Nytt år, ny design. Fortfarande murrigt brun (tänk bibliotekarie med manchesterbyxor anno 1975) trots alla försök att ha det så där vitt och fint som alla andra. Får lov att inse att min själ är brunmurrig.

Det beror faktiskt inte på nyåret att jag sitter och byter färg på små detaljer. Det är inte bloggens motsvarighet till ogenomtänkta nyårslöften om hälsosam livsföring du ser framför dig. Det är helt enkelt så att jag är stressad och när jag är stressad störs jag av vad som i vanliga fall är struntsaker. Ljud. Osorterade papper. Gamla kläder. Ologisk mappstruktur. Lösningen är alltid att sortera, strukturera och kasta saker (inte alltid populärt eftersom jag har en tendens att kasta och gömma andras saker också). Därav vissa förändringar på bloggen.

Annars är allt som vanligt; traven med böcker som ska läsas växer, drömmen om mer tid att skriva lever och jag trivs inte alls med vare sig den växande skrivkrampen eller kroppskrämporna som uppstår av för mycket skrivande. Och till råga på allt så finns jag på Twitter nu också.

Jag kommer att jobba förbaskat mycket framöver och plantera syndigt många bärbuskar, men i övrigt har jag inga andra planer än att leverera texter för er att älska. Här och på diverse mindre murriga ställen.

Inga kommentarer: